sâmbătă, 13 septembrie 2008

softpedia - ce stim despre



ati auzit de "softpedia", nu? multi dintre voi probabil ca da. unii de bine, altii de mai putin bine, c-asa-i in tenis :)

vom povesti putin despre zona ei albastra. adica despre vajnicii ei supermoderatori. in episodul de azi, despre maturatorul sef, pre numele lui celestin, care in asta sambata seara a avut ca sarcina curatarea softpediei de orice litera scrisa de-o anume "mianna" :)

deranjanta rau, fosta moderatoare. macar de data asta nu-si mai trage palme c-ar fi propus-o el :) da' a suportat-o cu stoicism doi ani in echipa. azi insa il irita si sfaturile ei despre castrare :) (oare de ce?! stie el ce stie :) )

si-atunci a trecut la munca de jos, la care se pricepe-atat de bine, stergand rapid tot ce se poate sterge, conform caricaturii pe care cu generozitate-a numit-o "aria abuzuri". print screnu' a imortalizat doar titlul topicului in care mianna (ma rog, o variant-a ei :) ) intreba care-i smecheria si de cand controversatul principiu conform caruia un user banat are dreptul la reincarnare nu se mai aplica (zau, nu s-a sarit calu', fiorii pe care i-a simtit in partea de jos in subiectul cu castrarea motanilor nu contravin regulamentului :) )

mai gaseste careva respectivul topic pe softpedia?


Niciun comentariu: